• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Motorola Edge 5G Reparation

Trænger din Motorola Edge 5G til en reparation? Bestil din reparation hos Telerepair i dag, så slipper du for ventetid og unødige bekymringer. Vi har repareret alverdens mobiler i over et årti. Det betyder, at vores teknikere har en høj ekspertise og med garanti kan reparere din Motorola Edge 5G. Når vi reparerer din mobil, bruger vi kun de originale reservedele, og selve reparationen foregår i et ESD-sikret rum, så du er garanteret et tilfredsstillende resultat. Skulle fejlen eller skaden vende tilbage efterfølgende, så kigger vi på din mobil igen.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Motorola Edge 5G Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2299 kr

  • 799 kr

  • 699 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Motorola Edge 5G er en flot og brugervenlig mobil i den lave prisklasse. Selvom den er billigere end mange andre modeller, så er den ikke dårligere – det er bl.a. det, Motorola er gode til – at presse meget kvalitet ind i en billig mobil.

Desværre kan skader og fejl ikke altid undgås, og det er her, at vi kan hjælpe!

Hurtig Motorola reparation – med de bedste reservedele

Hos Telerepair giver vi dig en hurtig reparation af din Motorola Edge 5G. Men “hurtig” betyder ikke, at vi skynder os unødigt. Det vigtigste for os er altid kvaliteten af din reparation.

Det gør vi ved at bruge specialiseret udstyr og de bedste reservedele. Vi har et stort lager i hver butik, som vi altid sørger for bliver holdt ved lige. Det vil sige, at vi altid har reservedele liggende til de mest udbredte reparationer. Du skal derfor ikke vente på forsendelse af komponenter.

Når du bestiller en reparationstid her på siden, skal du heller ikke stå i kø eller vente på en tid i selve butikken. Det betyder, at du typisk vil kunne indlevere din Motorola Edge 5G hos os, drikke en kop kaffe, og så afhente din mobil inden lukketid, samme dag.

Skal du have udskiftet dit Motorola Edge 5G cover?

Har du brug for at beskytte din Motorola Edge 5G, så du aldrig får brug for en reparation? Så kan du også få udskiftet dit cover hos os.

0