• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Moto One Hyper Reparation

Har din Moto One Hyper brug for en reparation? Bestil tid her. Bare vælg den nødvendige reparation og butikken, som du ønsker at indlevere din enhed i. I Telerepair har vi 10+ års erfaring med mobilreparation. Vi har haft mobiler fra stort set alle de største mobilmærker forbi vores værksted – også Motorola. 95% af alle reparation, vi udfører, er overstået på under en time. Bestil tid her på siden og undgå ventetid i butikken.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Moto One Hyper Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1099 kr

  • 599 kr

  • 549 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Med Moto One Hyper (og Moto G8 Power) har Motorola for alvor lagt sig forrest i feltet, når det kommer til mobilbatterier og levetid.

I følge flere tests kan One Hyper holde strøm i mere end én dag – selv ved daglig brug.

Årsagen til denne batterilevetid er Moto One Hypers 4.000 mAh-batteri. Det er selvom mobilen også har en relativt stor skærm (6,5” IPS LED-display) og flere gigantiske kameraer på 64, 32 og 8 MP.

Når du bruger din mobil til hverdag, kan du dog ikke undgå uheld – og i værste tilfælde skader. Vi står klar til at hjælpe, når behovet for en reparation indtræffer.

Er din Moto One Hyper gået i stykker?

Hvis du har tabt din Moto One Hyper, skærmen er revnet eller batteriet ikke kan holde i lige så lang tid, som det plejede, kan du få en udskiftning eller reparation her hos Telerepair.

Vi udfører alle slags mobilreparation. Over de sidste ti år har vi set lidt af hvert, så når du indleverer din mobil, er der en rigtig god chance for, at vi har set skaden eller problemet før. Det gør det også nemmere for os at fikse. Langt størstedelen af vores reparationer er klaret på under 60 minutter. Det er lige tid til at snuppe en kop kaffe i en nærliggende café. I flere tilfælde vil du dog dårligt nok have tid til at forlade butikken, før vi er blevet færdige.

Alle reparationer og reservedele kommer med en prisgaranti. Hvis noget stadig ikke virker efter reparationen, kan vi tage et kig på den igen.

0