• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Moto G8 Reparation

Er din Moto G8 gået i stykker? Eller er batteriet brændt ud? Book en hurtig og grundig reparation af din Moto G8 lige her hos Telerepair. Vores kyndige teknikere står klar til at reparere og udbedre alle fejlene, som din mobil måske kan have pådraget sig. Vi har efterhånden oparbejdet så stor en ekspertise inden for mobilreparation, at vi kan udføre 95% af alle reparationer på under en time. Hver butik er også sit eget værksted, så du skal hverken vente på levering af reservedele eller transport af din enhed. Bestil tid her – eller besøg os i en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Moto G8 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 799 kr

  • 599 kr

  • 699 kr

  • 649 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Moto G8 er blandt Motorolas prisvenlige modeller.

G8’eren har en Qualcomm SM6125 Snapdragon 665-processor, et kæmpe Li-Po 4000 mAh-batteri og hele tre kameralinser i ryggen på 2, 8 og 16 MP. Det giver dig et større udvalg af muligheder, når du skal tage billeder.

Det gode design og materialer er dog ikke garanti for, at telefon ikke kan komme til skade eller have en defekt komponent.

Er din Motorola G8 gået i stykker?

Bestil en reparation her – og få din mobil fikset på under en time.

I udgangspunktet har vi alle de nødvendige reservedele på lager i hver butik. Du skal derfor ikke vente på, at vi først bestiller komponenterne hjem, før vi kan gå i gang med reparationen. Hvis du vil vide dig helt sikker, kan du også bestille den specifikke reparation her på siden først. Så kan vi garantere, at alting er klar til, når du møder ind i butikken.

Over de 10+ år vi har repareret mobiltelefoner, har vi set stort set alle typer af skader og fejl. Den pågældende reparation du har brug for, er derfor ikke særlig unik. Af samme årsag kan vi som regel også udføre den hurtigt og kompetent. Vi ved ofte præcis, hvad der er gået galt – og hvordan vi løser problemet.

Varer skaden eller fejlen ved efter reparationen? Så kontakt os igen. Vi giver dig en helt ny reparation, uden ekstra omkostninger. Der er 100% prisgaranti på alle reparationer.

0