• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Moto G8 Power Reparation

Er din Moto G8 Power gået i stykker? Book din reparation her. Hos Telerepair har vi 10+ års erfaring med reparation af mobiltelefoner. Vi reparerer enheder fra alle de store mobilproducenter, heriblandt Motorola. Langt størstedelen af de reparationer, vi har udført på mobiler fra deres Moto-serie, er klaret på under 60 minutter. Du kan bestille en reparation her på siden – eller svinge forbi en af vores butikker i København og Nordsjælland. Hver butik har sit eget værksted og lager, så reparationen ikke forsinkes af transport eller levering af reservedele. Bestil tid her – og undgå at stå i kø, når du skal aflevere enheden.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Moto G8 Power Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1199 kr

  • 499 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Moto G8 Power er Motorolas bud på en mellemklasse mobiltelefon med masser af hestekraft. Navnet ‘Power’ kommer af det enorme batteri, som er på hele 5.000 mAh. Ifølge Motorola svarer det til næsten tre dages batterilevetid på en opladning.

G8 Power har derudover et 6,4” Max Vision-display, en Qualcomm Snapdragon 665-processor og et quadkamera-system, der justere og forbedre billeder med en kraftfuld kunstig intelligens.

Alverdens features kan dog sjældent forhindre uheld og skader. Hvis du har brug for en reparation, står Telerepair dog klar til at hjælpe.

Er batteriet i din Motorola Moto G8 Power brændt ud?

Hvis du oplever, at batteriet i din Moto G8 Power lader væsentligt langsommere, end da du først fik den, kan det være tid til en udskiftning.

Vi udfører alle typer af reparationer, så uanset problemet, kan vi løse det for dig. 95% af vores reparationer er overstået inden for en time. Det er tilfældet, fordi vi i over 10 år har repareret flere tusinde smartphones. Vi har set det hele. Derfor kan vi også ofte hurtigt finde og fikse problemet.

Alle reparationer kommer med en 100% prisgaranti.

0