• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Moto G8 Plus Reparation

Har du tabt din Moto G8 Plus? Bestil en professionel og hurtig reparation hos Telerepair. Vi har 10+ års erfaring med reparation af smartphones, heriblandt Motorolas Moto-serie. Det har medført, at vi kan udføre 95% af alle reparationer på under en time. Vi gør vores ypperste for, at du får en god oplevelse – og en velfungerende mobil, når arbejdet er overstået. Du kan få din mobil repareret i alle vores butikker i København og Nordsjælland. De har hver især deres eget værksted og lager, så du ikke skal vente på transport eller levering af reservedele. Book din tid her og undgå køen i butikken.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Moto G8 Plus Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1199 kr

  • 549 kr

  • 399 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Moto G8 Plus er storebroren til Motorolas prisvenlige G8.

Selvom mobilen har en billig pris, er de ikke gået ned på kvaliteten. G8’eren har et imponerende 4.000 mAh-batteri, en 6,3” fuld HD+ Max Vision-skærm og tre kameraer i ryggen på henholdsvis 5, 16 og 48 MP. Det giver en stor valgmulighed for hvilke typer af billeder, du kan tage.

Uheld og skader er dog svære at undgå. Men hos Telerepair får du en grundig reparation, samtidig med at du slipper for at gå uden mobil for længe.

Har du tabt din Motorola Moto G8 Plus?

Hvis din Moto G8 Plus er gledet ud af dine hænder – eller hvis den på anden vis er blevet beskadiget – kan Telerepair løse det for dig.

Langt størstedelen af vores mobilreparationer kan klares på under en time. Det gælder for både udskiftning af batterier, skærme og vandskadede komponenter m.m.

I de over 10 år vi har repareret mobiltelefoner, har vi set lidt af hvert. Det betyder, at vi nok er stødt på din skade eller fejl før. Derfor kan vi også ofte hurtig lokalisere og fikse problemet. Er fejlen vendt tilbage – eller har skaden siddet dybere end forventet? Så kan vi reparere den igen. Vi har prisgaranti på alle reparationer og reservedele.

0