• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Moto G Pro Reparation

Har din Moto G Pro brug for en reparation? Bestil tid her hos Telerepair og få en professionel og hurtig reparation. Vores kompetente teknikere kan fikse, hvad end der måtte være galt med din Moto G Pro. I over ti år har de oparbejdet en kæmpemæssig ekspertise, som betyder, at du er garanteret en professionel reparation – ofte på under 60 min. Hver butik er sit eget værksted. Det betyder, at ved at bestille på forhånd – så vi ved, hvilke reservedele der er nødvendige – kan få din smartphone repareret med det samme. Bestil tid her – eller besøg os i en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Moto G Pro Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1099 kr

  • 599 kr

  • 749 kr

  • 649 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Moto G Pro er Motorolas bud på budgetmobil, der især er designet til kreativt arbejde eller gaming. De har et triple-kamera med en opløsning på op til 48MP, dobbelte stereohøjtalere og en stylus til at tegne med.

Er din Motorola G Pro gået i stykker?

Bestil en reparation her – og få din smartphone fikset på under en time.

I udgangspunktet har vi alle de nødvendige reservedele på lager i hver butik. Du skal derfor ikke vente på, at vi først bestiller komponenterne hjem, før vi kan gå i gang med reparationen. Hvis du vil vide dig helt sikker, kan du også bestille den specifikke reparation her på siden først. Så kan vi garantere, at alting er klar til, når du møder ind i butikken.

Over de 10+ år vi har repareret mobiltelefoner, har vi set stort set alle typer af skader og fejl. Den pågældende reparation du har brug for, er derfor ikke særlig unik. Af samme årsag kan vi som regel også udføre den hurtigt og kompetent. Vi ved ofte præcis, hvad der er gået galt – og hvordan vi løser problemet.

Varer skaden eller fejlen ved efter reparationen? Så kontakt os igen. Vi giver dig en helt ny reparation, uden ekstra omkostninger. Der er 100% prisgaranti på alle reparationer.

0