• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

iPad Mini Reparation

Apples iPad Mini er en pragtfuld tablet, som er praktisk at tage med sig på farten. Men på trods af sine mange fantastiske funktioner og design, så er det svært at værne sig helt imod skader og defekter. Hvis din iPad har fået en skade, er du dog kommet til det helt rette sted.

Hos Telerepair har vi flere års erfaring med alle typer iPad skader og derfor kan vi også hjælpe dig. Både vores priser og vores reparationstider er blandt de bedste på markedet så det skal hverken tage en krig eller koste en bondegård at få ordnet din tablet.

På denne side kan du nemt og hurtigt booke en reparationstid. Du kan også komme forbi en af vores fysiske butikker i København, Taastrup, Lyngby eller Hørsholm.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på iPad Mini Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 349 kr

 • 449 kr

 • 499 kr

 • 399 kr

 • 599 kr

 • 349 kr

 • 599 kr

 • 349 kr

 • 349 kr

 • 349 kr

 • 349 kr

 • 349 kr

 • 349 kr

 • 349 kr

 • 349 kr

 • 349 kr

 • 349 kr

 • 1499 kr

 • 0 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Apple lancer deres revolutionerende iPad Mini serie helt tilbage i 2012. På det tidspunkt havde Apple allerede fået stor succes efter lanceringen af deres to første iPads. Men med denne nye serie ønskede man at skabe en tablet som man kunne have med sig på farten. Og her ramte de plet. Lige siden 2012 er alle de efterfølgende iPad Mini modeller gået som varmt brød.

Den første model havde en skærm på kun 7.9” hvilket var markant mindre end skærmstørrelser på 9.7” man hidtil havde set. Rent teknisk var denne iPad dog langt hen ad vejen identisk med iPad 2 modellen, men med lanceringen af dette produkt sparkede Apple døren ind til en helt nye kundegruppe, som har holdt ved og vokset lige siden.

iPad Mini kom med 512MB RAM og 16GB lagerplads, hvilket er en del mindre, end man ser i de nye modeller. Alligevel er den stadig nyttig for dem, som ønsker en større skærm end deres telefons at se på, når de er på farten.

Den oprindelige iPad Mini sælges ikke længere af Apple, men gennem mange års arbejde har vi alligevel fået stor erfaring i at reparere netop denne tablet. Derfor håber vi, at du vil kontakte os, hvis du har problemer med din iPad Mini.

Vi tilbyder således udskiftning af glas, skærm, knapper, antenner, stik, batteri, bagcover og SIM kort-læser, mens vi også kan diagnosticere din iPad Mini, hvis du er usikker på dens skaders omfang.

Vi klarer de fleste reparationer inden for kort tid

Hos Telerepair ved vi udmærket godt, hvor svært det kan være at klare sig uden sin tablet.

Ligesom det er tilfældet med vores smartphones, så fungerer en iPad som det naturlige bindeled i vores dagligdag der hjælper os med at holde styr på både venner, familie, aftaler, arbejde og meget mere.

Derudover spiller iPaden også en vigtig rolle for mange børnefamilier, da iPaden er særligt populær blandt de mindste.

Så når uheldet er ude, og din tablet har fået en skade, enten en fysisk skade eller en softwaremæssig fejl, er det afgørende, at den hurtigt bliver repareret, så man kan komme tilbage til hverdagen igen.

Heldigvis har alle vores teknikere mange års erfaring, når det kommer til at reparere ale former for iPads, og det kan mærkes.

Vores medarbejdere er både hurtigt til at stille en diagnose, hvis du selv er i tvivl om, hvad der er galt med din iPad. Men derudover så kan vi i langt de fleste tilfælde reparere alle de mest udbredte skader på under 60 minutter. Det betyder kort og godt, at du ikke skal vente særligt længe, før du står med din telefon i hånden igen.

Men udover at vi er hurtige, så lægger vi stor vægt på at alle vores reparationer skal være af den bedste kvalitet.

Vi bruger kun originale reservedele når vi reparerer din tablet

For at sikre jer den bedste kvalitet, og at jeres iPad får et langt liv, så bruger vi kun originale reservedele, når vi reparerer iPads. Det betyder at du ikke skal frygte for at din garanti bliver gjort ugyldig. Det er langt fra alle steder, at man anvender de rette reservedele, men det kan have en negativ indvirkning på hvordan din tablet kommer til at fungere fremadrettet.

Det kan sagtens være at det ligefrem vil foresage yderligere skade. For os er det dog afgørende at alle reparationer lever op til den højest mulige standard.

Besøg en af vores 6 butikker og få personlig hjælp til din tablet

Hvis du ikke allerede har booket en reparationstid her på siden, så er du også meget velkommen til at kigge forbi en af vores 6 fysiske butikker. Alle vores butikker ligger centralt i henholdsvis København, Taastrup og Hørsholm og er let tilgængelig ved hjælp af både offentlig transport og ikke mindst via cykel.

I København finder du også både på Østerbro, Vesterbro Frederiksberg og i Indre by.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål som du ikke har kunnet finde svar på andre steder. Der er næppe det spørgsmål vi ikke kan besvare. Du kan også altid ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage imellem klokken 10-18 og om lørdagen imellem klokken 10-16.

0