• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

iPad Mini 2019 Reparation

iPad Mini 2019 er let, handy og lille. Men den er også utrolig stærk. Med dens A12 Bionic chip med Neural Engine, kan den let hamle op med andre iPads og tablets på markedet. Dens størrelse betyder desværre også, at man let kan tabe den. Hvis den har fået en revnet skærm, eller du oplever, at den ikke reagerer, som den bør, kan vi hjælpe. Hos Telerepair kan du få repareret din iPad Mini 2019 uden besvær, hurtigt og for en af markedets bedste priser. Vores teknikere er alle certificeret af Apple, og bruger kun originale reservedele. Det betyder, at når du får din iPad Air 2019 tilbage efter reparationen, vil den føles spritny.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på iPad Mini 2019 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1444 kr

  • 1666 kr

  • 888 kr

  • 666 kr

  • 888 kr

  • 3111 kr

  • 0 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Apple lancerede iPad Mini 2019 i marts 2019. Som de tidligere Mini-modeller er den mindre og lettere at bruge med en hånd end andre iPads. Den har fået en ny A12 Bionic Chip med Neural Engine, hvilket betyder, at den nu er ligeså kraftfuld som selv en iPad Air 2019. Dens skærm er 25% lysere end en ældre iPad Mini, og den understøtter, som den første Mini-model, også Apple Pencil. Den har fået et nyt lamineret display, der mindsker afstanden mellem det yderste glas og selve touchskærmen. Det gør, at skærmen er meget lettere at læse end tidligere Mini-modeller.

Selvom iPad Mini 2019 er bedre end sine forgængere, har indmaden ikke ændret sig meget. Vi har i Telerepair stor erfaring med at reparere iPad Mini – uanset om det er skærmen, højtaleren, batteriet eller bagcoveret. Hvis du er i tvivl om skadens omfang, kan vi også køre en mere omfattende diagnose for at finde fejlen.

Vi klarer de fleste reparationer inden for en time

Ventetid på reparation af en hyppigt brugt iPad kan føles lang. Men i Telerepair klarer vi de fleste reparationer, mens du venter. Hvis skaden er større end som så, vil vi informere dig om det i forvejen.

Vores reparation er af den højeste kvalitet. Vores teknikere er alle certificerede af Apple og bruger kun originale reservedele. Det betyder, at din iPad Mini 2019 bliver så god som ny og er stadig dækket af Apples egen garanti. Vi har også garanti på alle vores reparationer. Så hvis fejlen vender tilbage eller var værre end som så, kan du roligt indlevere den til os igen. Så udbedrer vi fejlen – uden omkostning for dig.

Besøg en af vores butikker og få personlig hjælp til din tablet

Her på siden kan du booke en tid i en af vores butikker. Det betyder også, at du hurtigt kan få din iPad Mini 2019 tilbage, fordi vi i forvejen ved, hvilken fejl, der skal løses. Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt, kan vi også køre en diagnose. Din tablet er tryg i vores hænder, og vi ser frem til at give dig den tilbage i dine hænder – så god som ny. Vi giver også gode råd, fx til hvad du skal gøre, hvis du har virus på din iPad.

Du kan også møde ind uden at have booket tid i forvejen. Vi har en god kundeservice, og står altid klar til at svare på dine spørgsmål. Vores butikker åbner kl. 10 og lukker mellem kl. 17.30 og 19.00 i hverdagen. Vi har også åbent kunderservice om lørdagen fra kl. 10-16.

0