• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

iPad Air 2019 Reparation

iPad Air 2019 er en af Apples hurtigste og letteste tablets. Den vejer under et halvt kilo, er 6,1 mm. tynd og har en 10,5” Retina-skærm, der gengiver farver naturligt. Desværre betyder det også, at den er let at tabe eller ødelægge. Hvis din iPad Air 2019 har fået skader eller en revnet skærm, kan du få den repareret hos os for en god pris – uden lang ventetid. Vores reparationstider og priser er blandt de laveste på markedet. Men fordi vores teknikere er certificerede af Apple og kun bruger originale reservedele, er du også garanteret den bedst mulige reparation. Det betyder, at når du får din iPad Air 2019 tilbage i hænderne efter reparationen, vil den være som ny.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på iPad Air 2019 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1499 kr

  • 1999 kr

  • 1149 kr

  • 799 kr

  • 999 kr

  • 4349 kr

  • 0 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har din iPad Air 2019 været ude for et uheld, kan vi let reparere de skader og skrammer, den måtte have fået. Vi tilbyder også beskyttelsesglas eller diagnosticering, hvis du oplever et problem, som du ikke kan forklare.

iPad Air 2019 blev præsenteret i marts 2019 og har en næsten 70% bedre performance end sin forgænger på grund af sin A12 Bionic-chippen med Neural Engine. Det er også den første iPad Air-model med en 10,5″ Retina-skærm med True Tone, der understøtter både Apple Pencil og Smart Keyboard.

Hvilke skader kan vi reparere på din iPad?

Som det sker, når tablets bliver lettere, sker det også, at de bliver tabt eller udsat for uheld. Skader på tablets er som oftest på enhedens skærm. De bliver også ofte overladt til børn, der kan have svært ved at håndtere tabletten eller komme ud for uheld. Det kan også være at batteriet sætter ud, kameraet ikke dur eller lyden mangler. Uanset problemet, kan vi hjælpe.

Når du får repareret din iPad, er den fortsat dækket af Apples egen garanti. Det er, fordi vores Apple-certificerede teknikere bruger kun originale reservedele. Det betyder, at når reparationen er ovre, så er din iPad Air 2019 så god som ny.

Hos Telerepair tager vi os af alle problemer, store som små. Der er ikke en skade, vi ikke kan udbedre.

Book tid i forvejen – så kan vi hurtigere reparere din iPad

Når du indleverer din iPad Air 2019 i en af vores butikker, får du god og hurtig service. I de fleste tilfælde kan vi reparere din tablet, mens du venter eller inden for en time. Du skal derfor ikke tage en hel dag ud af din kalender, før du har din iPad tilbage i hænderne.

Vi har flere butikker, der står til din rådighed. Du kan bestille en tid her eller i vores fysiske butikker. Booker du en tid i forvejen, kan vi som regel være forberedte på, hvad skaden er, og hvad en reparation kræver. Derfor får du også hurtigere din tablet tilbage igen.

0