• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

iPad 4 Reparation

Apples iPad 4 hører til blandt de allerbedste tablets på markedet, og netop derfor hører den også til de mest populære herhjemme. Men selvom en iPad 4 er en fantastisk tablet, så er det svært at helgardere sig 100% imod skader og defekter. Hos Telerepair står vi dog klar til at hjælpe, hvis uheldet er ude. Vi har mange års erfaring med at reparere alle slags iPads og både vores priser og vores reparationstider hører til blandt de laveste i markedet. Derudover bruger vi kun originale reservedele, hvilket er din garanti for et godt stykke arbejde.

På denne side kan du nemt og hurtigt booke en reparationstid og derefter indlevere din iPad i en af vores fysiske butikker i København, Taastrup, Lyngby og Hørsholm

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på iPad 4 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 399 kr

 • 699 kr

 • 599 kr

 • 799 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 999 kr

 • 0 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Den fjerde generation af iPads blev lanceret tilbage i 2012. Apples iPad 4 havde ligesom sin forgænger iPad 3 stadig den fantastiske Retinaskærm, som har været yderst populær lige siden. Men derudover havde man fra Apples side valgt at tilføje en lang række opgraderinger såsom den nye Apple A6X chip, der gav en langt kraftigere processor end tidligere.

Også iPad 4s kamera var betragteligt bedre end dens forgængers, da det nu gav mulighed for at videochatte i 1.2MP HD. Med en pris, der var meget tæt på iPad 3s, var iPad 4 med til en hurtig udfasning af dens forgænger, som ikke længere produceres.

Det store trækplaster ved netop denne tablet var dog fortsat, at den blev betragtet som del allerbedste tablet til at læse og se film på. Derfor var det særligt studerende og børnefamilier der valgte at kaste deres kærlighed på netop denne model.

Uanset hvad du bruger din iPad 4 til, står vi klar til at foretage en hurtig reparation, så du kan få den tilbage igen hurtigst muligt. Det gælder for så godt som alle slag reparationer – den fulde liste kan du se herover.

Hvilke skader kan vi reparere på din iPad?

Ligesom det er tilfældet med Apples iPhones, så er deres iPads ofte udsat for skader. Når det kommer til tablet, så ser vi oftest skader på enhedens skærm. En iPad kan nemt smutte fra en og lande på gulvet, og i modsætningen til smartphones, så har tablets ikke ligeså meget at stå i mod med, hvilket gør skaderne mere almindelige.

Derudover så er der også mange børnefamilier der bruger iPads som en del af børnepasningen og opdragelsen, og det betyder alt andet lige, at der er lidt større chancer for skader af den ene eller anden slags, når man overlader sin tablet til et lille barn. Heldigvis er der ikke tale om skader, som vi ikke kan fixe igen.

Udover fysiske skader, så kan man også komme til at opleve problemer med noget af det indvendige udstyr som eksempelvis batteriet, kameraet eller højtaleren.

Uanset hvilket slags problem du står med, er vi dog altid klar til at hjælpe. Vi laver hurtigt en diagnose og kan i langt de fleste tilfælde reparere din tablet imens du venter, så du får den hurtigt tilbage igen.

Vi klarer de fleste reparationer inden for kort tid

Hos Telerepair ved vi udmærket godt, hvor svært det kan være at klare sig uden sin tablet.

Ligesom det er tilfældet med vores smartphones, så fungerer en iPad som det naturlige bindeled i vores dagligdag der hjælper os med at holde styr på både venner, familie, aftaler, arbejde og meget mere.

Derudover spiller iPaden også en vigtig rolle for mange børnefamilier, da iPaden er særligt populær blandt de mindste.

Så når uheldet er ude, og din tablet har fået en skade, enten en fysisk skade eller en softwaremæssig fejl, er det afgørende, at den hurtigt bliver repareret, så man kan komme tilbage til hverdagen igen.

Heldigvis har alle vores teknikere mange års erfaring, når det kommer til at reparere ale former for iPads, og det kan mærkes.

Vores medarbejdere er både hurtigt til at stille en diagnose, hvis du selv er i tvivl om, hvad der er galt med din iPad. Men derudover så kan vi i langt de fleste tilfælde reparere alle de mest udbredte skader på under 60 minutter. Det betyder kort og godt, at du ikke skal vente særligt længe, før du står med din telefon i hånden igen.

Men udover at vi er hurtige, så lægger vi stor vægt på at alle vores reparationer skal være af den bedste kvalitet.

Det betyder blandt andet, at vi altid anvender originale Apple reservedele når vi reparerer Apple produkter.

Det betyder også at der medfølger garanti på alle vores reparationer. På den måde kan du altid være sikker på, at din telefon er i gode hænder, når du indleverer den hos os.

Besøg en af vores 6 butikker og få personlig hjælp til din tablet

Hvis du ikke allerede har booket en reparationstid her på siden, så er du også meget velkommen til at kigge forbi en af vores 6 fysiske butikker. Alle vores butikker ligger centralt i henholdsvis København, Taastrup og Hørsholm og er let tilgængelig ved hjælp af både offentlig transport og ikke mindst via cykel.

I København finder du også både på Østerbro, VesterbroFrederiksberg og i Indre by.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål som du ikke har kunnet finde svar på andre steder. Der er næppe det spørgsmål vi ikke kan besvare. Du kan også altid ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage imellem klokken 10-18 og om lørdagen imellem klokken 10-16.

0