• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

iPad 3 Reparation

iPad 3 er en topmoderne tablet fra Apple, som har fundet vej til mange danske hjem. Men desværre er det svært at værne sig helt imod skader, når man er indehaver af en iPad. Hos Telerepair er vi eksperter i alle former for iPad reparationer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Alle vores teknikere har mange års erfaring i bagagen og vi bruger altid originale reservedele, hvilket er din garanti for et ordentligt stykke arbejde. Derudover er både vores priser og vores reparationstider blandt de bedste i branchen så du kan trygt overlade din iPad til os.

På denne side kan du nemt og hurtigt booke en reparationstid og vælge, hvilken skade, der skal udbedres. Herefter kan du indlevere din iPad 3.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på iPad 3 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 399 kr

 • 699 kr

 • 599 kr

 • 799 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 699 kr

 • 999 kr

 • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

iPad 3 blev lanceret tilbage i 2012 og nåede at sælge mere end 3 millioner eksemplarer i løbet af de første tre dage efter, at den var blevet lanceret. Og det var der en god grund til. Dette var nemlig den første iPad til at have de fantastiske Retina-skærme som giver et markant bedre billede end man var vant til tidligere. Apple har lige siden den dag været tæt forbundet med netop sine Retinaskærme. Men udover det unikke design, så kom denne iPad også med en række tekniske opgraderinger som blandt andet inkluderede en meget kraftigere processor samt ikke mindst et større kamera og en meget avanceret stemmeoptager sammenlignet med konkurrenterne.

Denne iPad blev på grund af disse opgraderinger både solgt som en langt mere studievenlig iPad til studerende og til familierne blev den kendt for sin høje billedkvalitet, som gjorde den ideelt til at tage med sig hvis man ville se film eller læse bøger på sin tablet.

Knap så praktisk er den, hvis den bærer rundt på skader eller ridser, og derfor står vi klar til at reparere så godt som samtlige dele af din iPad 3 i vores butikker. Det gælder både for udskiftning af skærm, antenner, højttaler, stik, batteri, SIM-kort-læser, bagcover og knapper. Vi tilbyder også en diagnose af din iPad, hvis du er usikker på, hvorfra dens problemer stammer.

Vi klarer de fleste reparationer inden for kort tid

Hos Telerepair ved vi udmærket godt, hvor svært det kan være at klare sig uden sin tablet.

Ligesom det er tilfældet med vores smartphones, så fungerer en iPad som det naturlige bindeled i vores dagligdag der hjælper os med at holde styr på både venner, familie, aftaler, arbejde og meget mere.

Derudover spiller iPaden også en vigtig rolle for mange børnefamilier, da iPaden er særligt populær blandt de mindste.

Så når uheldet er ude, og din tablet har fået en skade, enten en fysisk skade eller en softwaremæssig fejl, er det afgørende, at den hurtigt bliver repareret, så man kan komme tilbage til hverdagen igen.

Heldigvis har alle vores teknikere mange års erfaring, når det kommer til at reparere ale former for iPads, og det kan mærkes.

Vores medarbejdere er både hurtigt til at stille en diagnose, hvis du selv er i tvivl om, hvad der er galt med din iPad. Men derudover så kan vi i langt de fleste tilfælde reparere alle de mest udbredte skader på under 60 minutter. Det betyder kort og godt, at du ikke skal vente særligt længe, før du står med din telefon i hånden igen.

Men udover at vi er hurtige, så lægger vi stor vægt på at alle vores reparationer skal være af den bedste kvalitet.

Det betyder blandt andet, at vi altid anvender originale Apple reservedele når vi reparerer Apple produkter.

Det betyder også at der medfølger garanti på alle vores reparationer. På den måde kan du altid være sikker på, at din telefon er i gode hænder, når du indleverer den hos os.

Besøg en af vores 6 butikker og få personlig hjælp til din tablet

Hvis du ikke allerede har booket en reparationstid her på siden, så er du også meget velkommen til at kigge forbi en af vores 6 fysiske butikker. Alle vores butikker ligger centralt i henholdsvis København, Taastrup og Hørsholm og er let tilgængelig ved hjælp af både offentlig transport og ikke mindst via cykel.

I København finder du også både på Østerbro, Vesterbro Frederiksberg og i Indre by.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål som du ikke har kunnet finde svar på andre steder. Der er næppe det spørgsmål vi ikke kan besvare. Du kan også altid ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage imellem klokken 10-18 og om lørdagen imellem klokken 10-16.

0