• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Huawei Y6s 2019 Reparation

Er din Huawei Y6s 2019 gået i stykker? Så spar både penge og tid ved at få den repareret hos Telerepair. Vi har repareret rigtig mange forskellige mobiler i tidens løb, og vi har især erfaring med Huawei-mobiler. Derfor kan vi hjælpe, hvis du f.eks. skal have udskiftet skærm, batteri eller kamera i din Huawei Y6s. Det eneste du skal gøre er at vælge reparation og den butik du gerne vil aflevere mobilen i. Så klarer vi resten, og du får oftest din telefon tilbage på under 30 minutter. Vi har de nødvendige reservedele på lager, og din telefon vil føles som ny, når du henter den igen. Hvis du ikke er tilfreds med reparationen eller fejlen vender tilbage, så afleverer du bare mobilen igen, og så kigger vi på den helt gratis.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Huawei Y6s 2019 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 599 kr

  • 399 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Er din Huawei Y6s 2019 gået i stykker? Få en billig reparation hos Telerepair

Huawei-mobiler er efterhånden blevet en af de foretrukne smartphones i Danmark, og det er der gode grunde til. De er billige, og samtidig er de af høj kvalitet. Vi har stor erfaring med Huawei Y6s, da mobilen er støbt i plastik. Det gør, at den lettere går i stykker end andre modeller som f.eks. er lavet af aluminium.

Er uheldet ude, så kan en af vores dygtige teknikere hjælpe dig.

2 års reparationsgaranti og god kundeservice

For at sikre dig det bedste resultat, reparerer vi din mobil i et ESD-sikret værksted med originale reservedele. Du slipper derfor for bekymringer, og vi garanterer en mobil der er ligeså god som ny. Skulle du ikke være glad for resultatet, så får du en prisgaranti, som inkluderer, at vi reparerer din mobil helt gratis, hvis fejlen eller skaden vender tilbage, efter du har været forbi os.

Har du spørgsmål til reparation af din Huawei Y6s?

Hvis du har spørgsmål til reparationen, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Kig forbi en af vores butikker i København og Nordsjælland mellem kl.10-18 eller lørdag mellem 10-16.

Du er også velkommen til at ringe til os på 70 60 55 90 – så tager vi en snak om din smartphone og giver dig et uforpligtende tilbud.

0