• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Huawei Y5p 2019 Reparation

Trænger din Huawei Y5p til en reparation? Bestil tid her hos Telerepair. Vores teknikere har flere års erfaring med Huawei og deres smartphones. Vi har repareret dem, siden den kinesiske mobilproducent kom til Danmark. Derudover har vi 10+ års erfaring med mobilreparation af alle de store brands. Uanset skaden eller fejlen, kan vi fikse den for dig. Bare vælg den nødvendige reparation og kom forbi en af vores mange butikker i Nordsjælland og København.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Huawei Y5p 2019 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 599 kr

  • 349 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Huawei Y5p kom til Danmark i maj 2020. Modellen er en budgetmobil, der 5,45” FullView skærm og et pålideligt batteri, der kan holde i op til 17 timer. Mobilens plastikramme fås i blandt andet Midnight Black, Phantom Blue og Mint Green.

Da prisen på telefonen er så relativ lav, betyder det dog også, at den ikke er helt lige så holdbar som for eksempel Huaweis high-end serier, hvor telefonen ofte er lavet i aluminium eller hærdet glas.

Hvis din Y5p går i stykker, står Telerepair dog klar til at hjælpe.

Er din Huawei Y5p gået i stykker? Bestil en professionel reparation

Selvom din Huawei Y5p var billig, kan det stadig ofte betale sig med en reparation, når din smartphone går i stykke eller er ude for et uheld.

Hos Telerepair udfører vi alle de nødvendige reparationer eller udskiftninger. Vi skifter gerne din skærm, batteri eller en anden ødelagt komponent i din mobil på under en time. Hvis reparationen er mere omfattende, tilbyder vi en lånemobil. Det er dog typisk kun, hvis mobilen er blevet næsten totalsmadret eller har lidt vandskade.

2 års reparationsgaranti og god kundeservice

Alle vores reparationer er dækket af en 2-års reparationsgaranti. Det vil sige, at vi reparer din telefon igen, hvis fejlen vender tilbage eller skaden ikke er blevet tilstrækkeligt udbedret første gang.

Hos Telerepair vil vi gerne give vores kunder en rigtig god service. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning. Du kan nå os på tlf. 70 60 55 90 eller ved at besøge en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.

0