Privatlivspolitik
Huawei P9 reparation – Lave priser på alle Huawei skærmreparationer - Telerepair
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Huawei P9 Reparation

Huawei P9 er en af Huawei’ nyeste smartphone-modeller og vi hos Telerepair ved hvor stor en betydning ens telefon har for dig der bruger din Huawei hverdag og til næsten al ting. Uanset om du er uheldig og tabe din telefon og ødelægger skærmen, om den bliver tabt i noget væske eller hvis batteriet kortslutter så er vi hos Telerepair klar til at hjælpe dig med at diagnosticere, fejlsøge og reparere din enhed effektivt, hurtigt og til Danmarks bedste reparationspris på en Huawei P9.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Huawei P9 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 699 kr

  • 349 kr

  • 399 kr

  • 399 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Telerepair og vores team af dygtige teknikere har over 10 års erfaring indenfor blandt andet smartphone-feltet og ved hvorledes vi hurtigst, mest effektivt og på bedste vis kan reparere din Huawei P9 således du kan være tilgængelig igen på kortest mulig tid og til en af markedets bedste priser.
Vi vægter en ordentlig diagnose højt og går op i at give dig den bedst mulige service- og kundeoplevelse således du kan være helt tryg ved at efterlade reparationen af din Huawei telefon til os. Uanset om det er skærmen der trænger til en udskiftning eller hvis telefonen er kortsluttet og gået død – eller måske noget helt tredje – så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vores kompetente teknikere laver en vurdering af telefonen og dens mulige problematikker forinden en reel reparation således du slipper billigst muligt. Husk at du også altid kan besøge en af vores butikker i København og få hjælp til en diagnose samt mulig reparation med det samme.

0