• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Huawei P40 Lite Reparation

Trænger din Huawei P40 Lite til at blive repareret? De fleste af os kender det - mobilen vil ikke oplade, batteriet kan ikke holde strøm eller skærmen er revnet. Den fikser vi! Hos Telerepair reparerer vi din mobil hurtigt og sikkert. Når du afleverer din mobil hos os, sørger dygtige teknikere for at finde fejlen og udbrede den i et ESD-sikret værksted, så du får det bedste resultat og kan fortsætte dine daglige gøremål hurtigst muligt. Vi er oftest færdige med reparationen på 30 min.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Huawei P40 Lite Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1549 kr

  • 599 kr

  • 599 kr

  • 549 kr

  • 549 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Huawei er en populær mobiltelefon, da man ofte får meget mobil for pengene. Derfor har vi en del erfaring og ekspertise med de forskellige Huawei modeller.

Når vi reparerer din Huawei P40 Lite, bruger vi originale reservedele, hvilket betyder, at vi ikke går på kompromis med mobilens kvalitet. Hvis du oplever, at fejlen vender tilbage, efter du har været forbi os, så fikser vi det selvfølgelig for dig igen uden omkostninger.

Er din Huawei P40 Lite gået i stykker?

Lige meget hvor meget du prøver at passe på din telefon, så sker der uheld, og du kan ikke beskytte din telefon mod alt. De bliver tabt i toilettet, spildt på, overophedet i solen osv. Heldigvis er der hjælp at hente.

Telerepair reparerer hver dag gamle og nye mobiler, og vi ser lidt af hvert. Det betyder, at vi højst sandsynlig har set skaden før og derfor hurtigt kan fikse problemet, så du kan tage din mobil med dig hjem igen.

Hvis du skulle have en skade eller fejl, som vi ikke har set før og som vi skal bruge lidt længere tid på at gennemskue, så kan du få en lånetelefon, mens vi reparerer din mobil.

Stor teknisk ekspertise med Huawei

Hos Telerepair finder du nogle af landets bedste certificerede teknikere, som bare venter på at hjælpe dig med din mobil. Vores værksteder er fyldt med det nyeste udstyr, som skal til for at reparere din mobil. Derudover får du prisgaranti og 24 måneders reklamation.

Eminent kundeservice, mens du venter

Hos Telerepair ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse. Det gør vi bl.a. ved at svare på alle de spørgsmål du måtte have – enten i en af vores butikker i Nordsjælland eller København. Du er også mere end velkommen til at ringe på 70 60 55 90, hvor vi også gerne giver dig yderligere gode råd om, hvordan du beskytter din Huawei P40 Lite mod skader.

0