• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Huawei P30 Reparation

Er din Huawei P30 gået i stykker? Hos Telerepair får du en hurtig og pålidelig reparation af din mobiltelefon, uanset om skærmen er flækket, batteriet ikke vil oplade eller der er kommet vand i højtalerne. Vi har nogle af Danmarks mest garvede og dygtigste teknikere, der kan rådgive og vejlede dig, når du har brug for en reparation af din Huawei P30. Vi bruger kun originale reservedele og giver dig en 100% garanti, når din mobil skal fikses. Vi er færdige med de fleste reparationer inden for 60 minutter. Hvis det tager længere tid, får du en gratis lånetelefon, indtil reparationen er overstået.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Huawei P30 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1999 kr

  • 1449 kr

  • 599 kr

  • 449 kr

  • 699 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har din Huawei P30 haft et uheld?

Uheld sker. Især når det kommer til mobiltelefoner, som vi har med os overalt. Det gælder også din Huawei P30. Huawei har haft et stærkt indtog på det danske marked. Derfor har vi også haft en del af deres mobiltelefoner på vores værksteder. Vi har set ødelagte skærme og meget andet. Det betyder også, at vi har stor erfaring inden for alle deres modeller, inklusiv Huawei P30. Vi har næsten med garanti set den fejl eller skade, som plager dig.

Lad certificerede teknikere reparere din Huawei P30

Telerepairs certificerede teknikere er nogle af de bedste i landet. Ydermere bruger vi kun originale reservedele. Det forlænger levetiden og betyder, at når du får din Huawei P30 tilbage i hænderne, vil den føles som ny. En reparation fra Telerepair kommer også med en 24 måneders reklamation. Hvis fejlen vender tilbage, skal du derfor bare indlevere den til os, og så reparerer vi den igen – helt gratis.

God kundeservice og hurtig reparation

Hos Telerepair er vi opsatte på at give dig den bedst mulige kundeservice. Det betyder, at du altid er velkommen til at ringe til os eller henvende dig i en af vores butikker. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på din reparation og kommer gerne med enkle forslag til, hvordan du beskytter din Huawei P30 i fremtiden.

0