• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Huawei P Smart Pro Reparation

Er din Huawei P Smart Pro blevet beskadiget? Uanset om det er skærmen, der er gået i stykker, batteriet der ikke længere vil oplade eller noget helt tredje, så kan Telerepair hjælpe. Vi forstår, hvor irriterende og besværlig en beskadiget mobil kan være. Derfor giver vi dig en fyldestgørende reparation - oftest på under en time. Bestil din reparation på hjemmesiden - så har vi med garanti de nødvendige reservedele på lager, så du hurtigst muligt kan få din telefon tilbage igen. Vores professionelle teknikere har stor erfaring med netop denne model og vi stiller en 2 års garanti på alle reparationer. Hvis du ikke finder resultatet tilfredsstillende eller hvis fejlen kommer tilbage, så reparerer vi den igen.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Huawei P Smart Pro Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1399 kr

  • 549 kr

  • 499 kr

  • 549 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Huawei P Smart Pro kommer i et lækkert, stort design, hvor skærmen måler hele 6,59”. Mobilen har et gigantisk batteri, så du ikke løber tør for strøm, når du er på farten. Alt dette betyder, at det er en mobil der giver dig en rigtig god brugeroplevelse – især hvis du ønsker en telefon der er lidt større end normalt.

Det er desværre en model der er mere modtagelig overfor støv, skidt og vandskader, da den ikke har en IP-klassificering.

Er din Huawei P Smart Pro gået i stykker?

Huawei udkommer jævnligt med nye unikke modeller. De er blevet populære verden over – især pga. deres tidløse design, billige priser og ekstraordinære kamerafunktioner.

Selvom Huawei er et pålideligt brand, som leverer lækre telefoner, så kan der opstå skader og uheld. Det er her, at Telerepair kan hjælpe.

Vi har repareret rigtig mange Huawei mobiler, og vi kender efterhånden de forskellige modeller så godt, at vi ofte hurtigt og nemt kan reparere din mobil.

2 års reparationsgaranti og god kundeservice

Hos Telerepair er alle reparationer dækket af en 2-års prisgaranti. Det betyder, at du ikke skal betale for yderligere reparationer, hvis skaden vender tilbage efter, mobilen har været forbi os.

Vi går meget op i kundeservice og ønsker kun at give dig den bedste oplevelse med vores service. Derfor skal du endelig kontakte os, hvis du har spørgsmål til din mobil eller reparationen af den.

Har du spørgsmål til reparationen af din Huawei P Smart Pro?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med reparationen af din telefon. Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland, så kan vi kontaktes på 70 60 55 90. Vi har åbent alle hverdage mellem 10-18 og lørdag mellem 10-16.

0