• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Honor 20 Reparation

Har din Honor 20 lidt overlast? Og har du brug for en reparation? Så få den hos Telerepair.

Vi har mange års erfaring med reparation af Huawei-mobiler, heriblandt deres Honor-serie. Det betyder, at vi har set alt fra flækkede skærme til døde batterier til omfattende vandskade. Uanset uheldet, kan vores kompetente teknikere hjælpe dig.

Bestil den ønskede reparation og vælg den butik, du gerne vil have, at reparationen bliver udført i. De mest almindelige reparationer tager under 30 minutter.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Honor 20 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1799 kr

  • 949 kr

  • 399 kr

  • 499 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send din enhed med posten til os her

Honor 20 er Huaweis bud på en all-in-one kameramobil. Den har hele fire kameraer i bagsiden, der kan skyde skarpe billeder, uanset om du skal tage en selfie eller fotografere et landskab.

En god smartphone, du bruger ofte til at tage billeder, er dog også i risikozonen for uheld. Det er uanset om, du er i færd med at tage en selfie med kameraet i bagsiden eller er ved at fotografere i regnen.

Er din Huawei Honor 20 blevet beskadiget?

Uanset om du skal have udskiftet kameraet eller have et nyt batteri, så kan Telerepair hjælpe. Vi har over ti års erfaring med reparation af smartphones, heriblandt Huawei og deres undermærke, Honor.

Vores kompetente teknikere har højst sandsynlig en god idé om præcis det, der skal gøres for, at du igen har en velfungerende mobil. Endda også før du overhovedet har indleveret din mobil. Vil du gerne spare dem (og dig selv) tid, anbefaler vi dog, at du bestiller din reparation på forhånd lige her på siden. Så slipper du også for unødig ventetid.

Vi bruger kun de bedste reservedele, og vores reparationer tager typisk under 30 minutter. Kvaliteten af reparation er heller ikke til at misse. Vi tilbyder derfor også en 100% prisgaranti. Det vil sige, at vi har så stor tillid til vores teknikere, at hvis skaden eller fejlen fortsætter, så reparer vi den igen for dig, helt gratis

0