• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Honor 20 Pro Reparation

Er din Honor 20 Pro blevet beskadiget? Så kan en reparation være nødvendig.

Bestil den lige her hos Telerepair, og få din mobil repareret inden for 30 minutter.

Vores garvede teknikere bruger kun de bedste reservedele og har mange års erfaring med reparation af Huawei-mobiler. Det vil sige, at vi kender din mobil udefra og ind og har udskiftet alt fra skærme til batterier til vandskadede komponenter.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge den nødvendige reparation og komme forbi en af vores mange butikker.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Honor 20 Pro Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1699 kr

  • 799 kr

  • 599 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send din enhed med posten til os her

Honor 20 Pro er den opgraderet udgave af deres ellers populære Honor 20. Den har mere RAM og en bedre processor. Det er også flagskibet for det kinesiske firmas billige, men gode, smartphones. Det er dog især kameraet, der har gjort indtryk.

 

Desværre kan du aldrig rigtig gardere dig mod skader.

Er din Huawei Honor 20 Pro gået i stykker?

Uanset den påkrævede reparation, kan vi hjælpe. Vi har udskiftet hundredvis af skærme, batterier, kameralinser, vandskadede komponenter m.m.

 

Vi har derfor også kultiveret en stor skare af dygtige teknikere, der er klar til at få din mobil tilbage i god stand. Vi laver også gerne en diagnose på forhånd, hvis du er usikker på, hvilken slags skade, der reelt set er skyld i, at din Huawei Honor-mobil ikke fungerer optimalt.

 

Hos Telerepair bruger vi kun de bedste reservedele og udstyr. Det gør, at de mest udbredte reparationer kan klares på under 30 minutter. Vi går heller ikke ned på kvalitet. Derfor får du også prisgaranti på alle reparationer.

 

Vi vil gerne sikre, at du som kunde får den bedst mulige oplevelse, når du får en reparation fra Telerepair. Derfor er vores søde medarbejdere altid klar til at tage en snak med dig, hvis du er i tvivl om reparationen – eller har brug for rådgivning i, hvordan du forlænger din mobils levetid. Bare drop forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland. Så taler vi dig gerne igennem reparationen.

0