• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Honor 20 Lite Reparation

Er din Honor 20 Lite gået i stykker? Få en professionel og pålidelig reparation hos Telerepair.

Bare klik på den ønskede reparation, og vælg derefter den butik, du gerne vil aflevere din mobil i. Så fikser vi den – ofte inden for 30 minutter.

Telerepairs kompetente teknikere står klar til at hjælpe dig, hvis du har været uheldig med din mobil. Vi bruger kun de bedste reservedele og giver en 100% prisgaranti på alle reparationer.

Bestil tid i dag og få din mobil repareret så hurtigt som muligt.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Honor 20 Lite Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1299 kr

  • 549 kr

  • 399 kr

  • 399 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send din enhed med posten til os her

Honor 20 Lite er en lavprismodel, der er meget inspireret af Huaweis populære P30 Lite. Den har et eminent kamera, der er langt bedre end hvad, der kan forventes for en så billig mobiltelefon.

For at spare på prisen, har de dog valgt at lave selve mobilen i plastik. Det betyder, at den er lidt mere skrøbelig, og derfor kan den oftere få brug for en reparation.

Har din Honor 20 Lite haft et uheld?

Hvis du har tabt din Honor 20 Lite, er der en god risiko for, at noget er gået i stykker. Hvis du oplever, at din mobil ikke fungerer som den skal, eller hvis du endda kan se en tydelig skramme, kan Telerepair hjælpe.

 

Vi har mange års erfaring med reparation af Huawei-telefoner, og ved præcis, hvordan vi skal fikse din Huawei Honor-mobil. Det er uanset om, skærmen er revnet, coveret er flækket eller du bare har brug for et nyt batteri.

Lad certificerede teknikere reparere din Honor 20 Lite

En tekniker hos Telerepair er ikke bare en tekniker. De er også en ekspert inden for mobilreparation, og har gennemgået en grundig certificering og oplæring. Derfor kan vi også love en professionel og udførlig reparation af din mobil.

Når vi reparerer din mobil bruger vi kun de bedste reservedele. Det betyder, at din mobils levetid bliver forlænget, og du får en bedre ydeevne.

På baggrund af vores ekspertise og komponenter, tilbyder vi også 100% prisgaranti på alle reparationer. Det betyder, at du bare skal indlevere din mobil til os igen, hvis du oplever, at fejlen eller skaden fortsætter. Så reparer vi den igen, helt gratis.

0