• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Apple Watch Serie 5 Reparation

Har dit Apple Watch 5 været ude for et uheld? Uanset om det har fået vandskade, batteriet er brændt ud eller skærmen er gået i stykker, så kan Telerepair tage sig af det for dig.

Med Telerepair får du en professionel, hurtig og prisvenlig reparation.

Vi garanterer en høj kvalitet. Det kan vi gøre, fordi vi har udført reparationer på Apples produkter i over ti år. Alle vores teknikere er certificerede og bruger kun de bedste reservedele. Det vil sige, at dit smartwatch er i trygge hænder, når du afleverer det hos os.

Bare vælg den ønskede reparation og indlever dit Apple Watch på et af vores værksteder. Så tager vi os af resten. Reparationen er ofte overstået på under en time.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Apple Watch Serie 5 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2649 kr

  • 2699 kr

  • 2949 kr

  • 2999 kr

  • 3199 kr

  • 3399 kr

  • 3799 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Apple Watch Series 5 blev annonceret i 2019 og er det første Apple Watch, der har et smukt og tydeligt OLED-display. Den er desuden designet til at spare på strømmen, så batteriet holder endnu længere. Du kan endda få det i titanium.

Der er dog stadig tale om en mini-computer på dit håndled. Derfor kan uheld næsten ikke ikke undgås. Når det sker, så er Telerepair klar til at hjælpe.

Hvilke skader kan vi reparere på dit Apple Watch Series 4?

Et Apple Watch skal kunne klare lidt af hvert. Det kan kunne komme med i svømmehallen, på løbeturen og til en hver anden slags begivenhed, hvor det kan komme ud for slag, vand og støv. Apples smartwatches er kun blevet bedre og bedre til at håndtere mere ekstreme situationer og omgivelser. Men over tid vil risikoen for, at du får brug for en reparation, kun vokse.

Med Telerepair kan du hurtigt og let få udskiftet ødelagte eller defekte komponenter. Vi tager os af alt fra flækkede skærme til døde batteri til vandskader. De fleste reparationer kan vi klare på under 60 min.

Vi har stor tillid til vores dygtige medarbejdere. Derfor giver vi dig en 100% prisgaranti på reparationen. Det betyder, at du endelig skal kontakte os igen, hvis reparationen ikke har løst problemet – eller hvis fejlen har siddet dybere end forventet.

Du finder os i København og store dele af Nordsjælland.

0