• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Apple Watch Serie 1 Reparation

Har batteriet i dit Apple Watch 1 svært ved at holde på strøm? Eller har de fået et par skrammer, der gør det svært for dig at læse displayet?

Så få en Apple Watch reparation her hos Telerepair.

Vores certificerede teknikere står klar til at reparere hvad end skade, der kan være opstået på dit Apple Watch. Vi har godt og vel mere end 10 års erfaring med reparation af alle Apples produkter. Det betyder, at vi kender deres hardware godt, og kan udføre de fleste reparationer på under en time.

Bestil en reparationstid her på siden og slip for køen.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Apple Watch Serie 1 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1049 kr

  • 1099 kr

  • 849 kr

  • 899 kr

  • 249 kr

  • 1849 kr

  • 2249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bliver dit Apple Watch ved med at løbe tør for strøm? Eller er hardwareporten efterhånden så medtaget, at den har svært ved at oplade? Så få en billig og hurtig reparation, så du igen kan nyde dit smartwatch i fulde drag.

Apple introducerede deres Series 1 Apple Watches i 2016. På trods af navnet, er det faktisk en del af 2. generation af Apple-ure sammen med Apple Watch Series 2. Uret er mere vandafvisende og har en større processor end sin forgænger. Derudover har skærmen også fået et højere nits-tal, hvilket gør displayet lettere at aflæse i direkte sollys.

Hvilke skader kan vi reparere på dit Apple Watch Series 1?

Vi tager vores Apple Watch med overalt. Det betyder også, at det er i mere fare for slid og uheld. De mest udbredte skader er en flækket skærm, et dødt batteri eller en beskadiget forbindelse i hardware-porten.

Alle de skader kan du få repareret hos Telerepair på meget kort tid.

Vi bruger kun de bedste reservedele, og alle vores teknikere er certificeret hos Apple. Det vil sige, at du trygt kan overlade dit Apple Watch til os. Når vores reparation er overstået, vil dit smartwatch igen fungere, som da du først anskaffede dig det.

Vi tilbyder 100% prisgaranti på alle reparationer. Det vil sige, at hvis for eksempel vandskaden er mere omfattende end forventet, så reparerer vi dit Apple Watch igen – helt gratis.

Bestil tid her på siden og få en reparation med posten eller bestil tid og besøg en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.

0