• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Telerepair Hørsholm

Adresse:
Hovedgaden 37A
2970 Hørsholm
Åbningstider:

Mandag - Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

Lukket

Find vej

Vælg din reparation

Loading...
0 Kr
Vælg en reparation

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Du kan også komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

iPhone reparation Hørsholm

Hos Telerepair tilbyder vi iPhone reparation i Hørsholm, hvor du kan besøge vores butik mandag til lørdag. Vi er glade for at kunne tilbyde iPhone reparationer i vores butik på Hovedgaden midt i Hørsholm, så alle Hørsholms borgere kan få en sikker og professionel reparation af deres iPhone.

iPhone reparation på Hovedgaden i Hørsholm – Vi reparerer din telefon mens du venter

Vi kan med glæde informere dig om, at vi har åbnet en butik på Hovedgaden 37A, hvor vores dygtige og professionelle reparatører sidder klar til at hjælpe dig med dit problem, hvad enten det er iPhone reparation, iPad reparation, eller reparation af din telefon fra Samsung, Sony m.fl.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, da vi har over 10 års erfaring med reparation af smartphones og tablets.

Vi sætter en ære i at være din foretrukne smartphone-og tablet-reparatør i Hørsholm, hvor vi bestræber os på at reparere din enhed inden for 30 minutter! Du skal derfor ikke vente længe, og du kan næsten altid få den telefon med hjem igen samme dag.

Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål til priser og leveringstider, eller hvis du bare har brug for lidt assistance over telefonen.

iPhone reparation Hørsholm – Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Du vil altid blive mødt af søde og dygtige reparatører når du besøger vores butik på Hovedgaden. Vores reparatører i afdelingen er altid opdateret på reparation af de nyeste modeller, hvad enten du kommer ind med en ødelagt iPhone X eller den nyeste tablet, så kan vi hjælpe. 

Vi er specialister i reparation af smartphones og tablets, og er førende reparatører.

Vi forkæler de lokale med billige services samt korte reparationstider, og vi tilbyder både OEM og originale skærme. 

Hos Telerepair er vi eksperter inden for:

Det arbejde vi udfører er altid af højeste kvalitet, hvorfor vi yder 24 måneders reklamationsret på alle udførte reparationer (med undtagelse af vandskadede enheder).

iPhone reparation i Hørsholm midt på Hovedgaden

Beliggende midt på Hovedgaden, lige ved Netto og Ulrik John Blomster, finder du Telerepair. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis, og reparerer typisk de fleste enheder på 20-60 minutter. 

Uagtet om du står og mangler et cover, oplader eller andet tilbehør, eller gerne vil høre nærmere omkring priser og tilbud på reparationer af smartphone, tablets og computere, vil vi altid gøre vores bedste for, at give dig den mest passende og topklasse service.

iPhone reparation Birkerød – vi er klar til at hjælpe

Hvis du har brug for en iPhone reparation i Birkerød, er der ikke langt til vores hyggelige butik i Hørsholm. Her hjælper vi private samt virksomheder med reparationer af smartphones og tablets og meget andet.

Vi er kompetente, dygtige, hurtige og yder en god service – noget som vi gentagne gange hører fra vores kunder, og som bekræfter os i, at vi gør det rigtige! 

Kom forbi en kop kaffe og få vores bedste råd og vejledning omkring netop din enhed.

Guide: Sådan fikser du de mest almindelige problemer

Der vil altid være nogle problemer, som er mere almindelige end andre. Her komme vi ind på de nemmeste problemer, som kan løses uden professionel hjælp.

Min telefon skriver at den er blevet for varm og skal køle af?

Når din telefon skriver, at den skal køle af, før du kan bruge den, så er din enhed blevet for varm. Det kan eksempelvis være, at din enhed har ligget i solen. Du skal sørge for at lægge din telefon væk. Og gerne i skyggen, så den kan blive kølet af igen.

Min iPhone skærm reagerer ikke helt som den skal?

Tit og ofte oplever vi, at der er fejl på touchskærmen hos vores kunder, fordi den er fedtet og beskidt. Dette problem afhjælpes meget nemt ved at rense skærmen godt af.

Min enhed kan ikke oplade?

Har du problemer med, at din enhed ikke kan oplade? Så er det som regel fordi, at din lade-indgang er fyldt med støv og snavs.

Vi kan ofte rense din ladeport, således at den kan bruges igen. Dog kan det ikke altid lade sig gøre. Hvis det ikke er nok med en rens, så skal dit ladestik udskiftes. Det kan vi klare på omkring 20 minutter.

Oplever du problemer med, at din iPhone ikke vil tænde? Læs vores blogindlæg omkring, hvordan du løse problemet med en iPhone som ikke vil tænde.

0